Loading...

Održavanje akvarijuma

Tim Akvarijumart, sastavljen od iskusnih akvarista, pruža uslugu profesionalnog održavanja akvarijuma svih tipova i veličina.

Redovno održavanje je presudno za besprekoran izgled akvarijuma i zdravlje vodenih organizama. Zapušteni akvarijumi nikako nisu ukras prostora u kojem se nalaze, kao ni idealno stanište za ribice. Drugim rečima, umesto da oplemene prostor u kojem se nalaze, proizvode sasvim suprotan efekat.

Svesni činjenice da mnogi akvaristi poseduju akvarijume za čije održavanje često nemaju vremena ili im nedostaje iskustva, AA od svog osnivanja pruža uslugu održavanja.

Ova usluga obuhvata procenu trenutnog stanja akvarijuma, zdravlja akvarijumskog bilja i ribica, potrebna testiranja vode i proveru ispravnosti ugrađene tehnike. Nakon toga pristupamo zameni vode, čišćenju akvarijumskog dna, uklanjanju algi i trimovanju bilja. Pranje filtera i zamena filtracionog materijala vrši se po potrebi. Primena potrebnih preparata uključena je u uslugu. Članovi tima će rado odgovoriti na sva pitanja koja imate, saslušati Vaše želje i posavetovati Vas.

Posebne pogodnosti pružamo kompanijama koje akvarijume imaju u svom radnom prostoru. Svoju uslugu prilagođavamo Vašim potrebama, bez uticaja na radnu atmosferu u vašim prostorijama.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko održavanja, pozovite nas, i neko iz tima AA će rado izaći na teren i proveriti trenutno stanje u kojem se akvarijum i njegovi stanovnici nalaze, pre nego što iznesemo svoju ponudu.

Pored veličine akvarijuma, postoje i drugi faktori koji utiču na cenu naše usluge: Vaša lokacija u gradu, tip I pozicija akvarijuma, vremenska ograničenja za obavljanje usluge itd.

Bez obzira da li ste već iskusan akvarista I potrebna Vam je manja asistencija da svom akvarijumu vratite stari sjaj, ili Vam je potrebno potpuno preuređenje, javite nam se. Malo je akvarijuma koji se ne mogu spasiti I ponovo biti ukras.

Imate pitanja? Nazovite nas - 065 946 78 78

Proizvod dodan!
Proizvod se već balazi u listi želja!
Removed from Wishlist