Loading...

O nama

Akvarijum Art

Akvarijum Art je mala porodicna kompanija osnovana 2013. godine. Nastala je iz želje 2 brata, dugogodišnjih akvarista, pre svega zaljubljenika u prirodu, da svoju strast približe i Vama. Veoma brzo Akvarijum Art postaje prepoznatljivo ime u svetu akvaristike, sinonim za kvalitet robe i usluga.

Specijalizovana  smo radnja  za izradu akvarijuma i akvarijumske opreme, proizvodnju i trgovinu akvarijumskim biljkama i ribicama. U našoj se ponudi nalazi bogat izbor hrane, preparata i sve ostale prateće opreme za održavanje akvarijuma. Generalni smo zastupnici poznatog Brenda DiCi.

U današnje vreme kada ljudi postaju sve više otuđeni od prirode, naročito mlađe generacije, naša je želja da Vam ponovo približimo akvaristiku i upoznamo Vas sa lepotama ovog predivnog hobija.

Koliko je pozitivan uticaj ovih malih ekosistema, možete se uveriti u našem maloprodajnom objektu koji je mnogo više od obične prodavnice, mesto na kome se možete relaksirati, usporiti ritam i povezati se sa prirodom.

Tim Akvarijum Arta sačinjavaju vodeći domaći akvaristi, profesionalci sa višedecenijskim iskustvom, čija je misija da promene dosadašnje loše navike u akvaristici, kako u  hobiju, tako i u poslu. Kod nas se možete upoznati sa najnovijim trendovima, poslednjim tehničkim dostignućima i saznanjima u akvaristici.

Posetite naš maloprodajni objekat u Novom Beogradu i uverite se u našu bogatu ponudu. Rado odgovaramo na sva pitanja koje imaju početnici i razmenjujemo iskustva sa iskusnijim akvaristima.

Za sve koji nisu u mogućnosti da nas posete,otvorili smo i online prodavnicu.

Pored toga, pružamo i mogućnost saradnje sa profesionalnim arhitektama, stručno osposobljenim pojedincima i firmama koje se bave uređenjem enterijera u kom će Vaš akvarijum zauzimati posebno mesto.
Vaše sugestije,želje i mišljenje o našim uslugama i ponudi su uvek dobrodošle.Konstantno se trudimo da dodatno unapredimo svoj rad.

Vaš i naš

Akvarijum Art

Raznovrsnost naše ponude

Sigurni smo da ćete kod nas uspeti da nabavite artikle koje ste do sada mogli da gledate samo na Internetu.

Veliki izbor gotovih fabričkih akvarijuma

Nasa bogata ponuda počinje sa velikim izborom gotovih fabričkih akvarijuma(link). Nudimo akvarijume vodećih svetskih proizvođača,kao i akvarijume u economy klasi. Ovi akvarijumi su idealno rešenje za sve novajlije u hobiju.

Veliki asortiman bilja

Akvarijum Art raspolaže velikim asortimanom bilja. U našoj ponudi nalazi se i veliki broj kvalitetnih i retkih vrsta akvarijumskih riba, puževa i kozica, a nudimo i bogat izbor hrane, preparata i prateće opreme. Izbor dekorativnih elemenata naročito je raznovrstan u Akvarijum Artu,želja nam je da Vam omogućimo da sami, ili uz pomoć našeg tima, kreirate kompoziciju u akvarijumu kakvu ste želeli.

Akvarijumi po meri

Izrađujemo akvarijume po meri svih oblika i vrsta,bavimo se njihovim uređenjem i održavanjem. Jedna od naših užih specijalnosti je uređenje biljnih akvarijuma, Aquascaping, grana akvaristike koja se u poslednjoj deceniji najbrže razvija.

Morska akvaristika

Od 2017.godine u ponudu smo uvrstili i morsku akvaristiku,pored akvarijuma i morskih organizama,nudimo Vam hranu,preparate i tehniku.Očekujemo da će se ovaj deo naše ponude najbrže širiti. Upravo iz tih razloga tim Akvarijum Art-a radi na dobijanju zastupništva još nekoliko firmi koje kao i mi imaju isti cilj – unapređenje i povećavanje popularnosti akvaristike koju ne posmatramo samo kao hobi već pre svega kao specifičan stil života.

Imate pitanja? Nazovite nas - 065 946 78 78

Proizvod dodan!
Proizvod se već balazi u listi želja!
Removed from Wishlist