Loading...

Izrada akvarijuma

Akvarijumi po meri

Izrada akvarijuma po meri i željama kupca predstavlja deo nase ponude na koji smo izuzetno ponosni. Pored pojedinačnih akvarijuma izrađujemo I kompletne akvarijumske sisteme u morskoj I slatkovodnoj akvaristici, terarijume I paludarijume. Nijedan projekat nije premali ili preveliki za nas. Svakoj Vasoj zelji cemo se potruditi da izadjemo u susret.

Iako je ponuda fabričkih akvarijuma u AA veoma bogata (link), oni često ne zadovoljavaju želje hobista. Fiksne dimenzije, nedovoljno jaka rasveta, i filtracioni sistem koji je suvise slab za čuvanje krupnih riba kod mnogih fabričkih akvarijuma samo su neki od razloga za izradu akvarijuma po meri.

Da bi se akvarijum potpuno uklopio u Vaš životni ili radni prostor, često je izrada akvarijuma po meri jedino moguće rešenje. Finansijski aspekt je takođe veoma značajan, naročito kod akvarijuma većih od 200 l.

Posebnu pažnju posvećujemo uklapanju akvarijuma u prostor u kojem se nalazi, nikada ga ne posmatramo izdvojeno. Rado ćemo Vas posavetovati I oko pozicioniranja, jer nisu sve lokacije pogodne za postavljanje Vaseg buduceg akvarijuma.

Pre nego pristupimo izradi akvarijuma, detaljno ćemo razmotriti želje kupca I upoznati Vas sa svim opcijama u izradi, mogućim tehničkim rešenjima, prednostima I manama ugrađene tehnike, bojama I dezenima upotrebljenih materijala…

Prilikom izrade akvarijuma koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji zadovoljavaju sve evropske I svetske standarde. Svojim kvalitetom izrade ne zaostajemo za vodećim proizvođačima fabričkih akvarijuma. Dok su svi fabrički akvarijumi slični jedni drugima, mnogi iz nase radionice se mogu smatrati unikatnim.

Akvarijume izrađujemo isključivo od novog Flot ili Opti-white stakla,lepimo ih silikonima namenjim upotrebi u akvaristici (Soudal Silirub). Svi ostali upotrebljeni materijali provereno su netoksični po živi svet. Sva tehnika koju ugrađujemo ispunjava bezbedonosne standarde.

Sigurnost nam je uvek na prvom mestu,ne pristajemo na izradu akvarijuma koji se svojom visinom i zapreminom približavaju maksimalnim vrednostima za datu debljinu stakla. Indeks sigurnosti akvarijuma naše izrade uvek je visok. Mašinska obrada sečenog stakla je odavno standard u Akvarijum Artu I uvek je uračunata u cenu.

Dođite do našeg maloprodajnog objekta,pozovite nas ili nam uputite zahtev putem e-maila. Što su preciznije Vaše želje,to će preciznija biti I naša ponuda.

Prilikom izrade ne postoji ograničenje, pravimo akvarijume svih dimenzija (uštede su značajne, pogotovo kod većih akvarijuma), I svih tipova. Za slatkovodnu ili morsku akvaristiku.

Pored klasičnih akvarijuma sa ojačanjima, izrađujemo I rimless akvarijume koji se najčešće koriste u morskoj I biljnoj akvaristici, cesto u kombinaciji sa visećom rasvetom (link ka overtank rasveti).(slika rimless aq)

Veoma često se akvaristi odlučuju za akvarijum sa haubom napravljenom od stakla ili klirita, sa ili bez ugrađene rasvete. Ovaj tip akvarijuma ni malo ne zaostaje svojom estetikom za akvarijumima vodećih svetskih proizvođača.

Haubu možemo izraditi I za Vaš već postojeći akvarijum.

Rasveta koju ugrađujemo je JUWEL i Arcadia. Naša je preporuka da se odlučite za rasvetu koja zadovoljava IP67 standard.

Ugradni i takozvani “plazma” akvarijumi (viseći akvarijumi) takođe su deo naše ponude.

Prema željama kupca ugrađujemo I gotove veštačke pozadine ili pravimo pozadinu po želji,od prirodnih ili veštačkih materijala. Akvarijum posmatramo kao mali deo prirode I uvek dajemo prednost prirodnim materijalima.Filter može biti unutrašnji pregradni,spoljni prelivni,sump ili kanister filter (link).

Postolja pravimo od kvalitetnih pločastih materijala. Kod izrazito velikih akvarijuma pravimo metalnu konstrukciju koja se po zelji može presvući pločastim materijalom ili drvetom.

Svaki akvarijum pravljen po meri posmatramo kao saradnju između hobista i tima AA. Sa višedecenijskim iskustvom u pravljenju akvarijuma, a na osnovu Vaših želja i ideja, pravimo jedinstvene akvarijume poštujući sve standarde sigurnosti, gledajući da dobijete najviše za svoj novac. Veliki broj zadovoljnih hobista razlog su više da I dalje unapredjujemo akvarijume naše izrade, pratimo najnovija dostignuća I budemo korak ispred drugih.

Posetite nas i kažite nam kako izgleda Vaš idealni akvarijum.

Imate pitanja? Nazovite nas - 065 946 78 78

Proizvod dodan!
Proizvod se već balazi u listi želja!
Removed from Wishlist